Прогноз погоди у Києві на тиждень: очікується серйозне потепління

В українській столиці цього тижня очікується серйозне потепління – синоптики дали прогноз

В українській столиці цього тижня очікується серйозне потепління – синоптики дали прогноз найближчими днями. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Українського гідрометцентру на його ресурсах.

За словами синоптиків, у Київській області сьогодні спостерігатиметься мінлива хмарність, істотних опадів не передбачається. Вітер південно-східний – 7-12 м/с.

Температура по області складатиме 20-25°С. У Києві очікується до 24°С вище за нуль. Цього тижня у столиці температура повітря прогріється до 26°С.

Нагадаємо, що синоптики розповіли, якою буде погода в українській столиці влітку 2023 року та дали прогноз на найближчі місяці. Про це стало відомо з даних, опублікованих на порталі Meteoprog.

Так, зокрема, у Києві червень видасться теплим, але не спекотним. Стовпчики термометрів підніматимуться максимум до 27, мінімальні нічні температури становитимуть 14 градусів за Цельсієм. Дощів буде мало, опади незначні.

У липні українську столицю ще більше потішить сонце. Максимальні температури вдень 28, мінімум вночі – 16 градусів вище за нуль.

Опади можливі кілька днів на початку місяця та 20 липня. У серпні очікуються хмарні, проте практично без опадів. Стовпчики термометрів піднімуться максимум до 29, а вже до кінця місяця показуватимуть 23-24 градуси за Цельсієм.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися