У Києві масово вирубають дерева та зелені насадження: список адрес

У Святошинському районі української столиці масово вирубають дерева та зелені насадження — йдеться про деякі вулиці та територію парку імені генерала Потапова

У Святошинському районі української столиці масово вирубають дерева та зелені насадження — йдеться про деякі вулиці та територію парку імені генерала Потапова. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба управління зелених насаджень району.

За словами комунальників, протягом дня 15 травня 2023 року підприємством заплановано проведення робіт із санітарного обрізання та видалення дерев по вул. Корольова, вул. Потапова, парк ім. генерала Потапова, вул. Зодчих.

Комунальники також звернулися до водіїв із проханням не паркувати автомобілі під деревами вздовж проїжджої частини у перерахованих локаціях.

Зазначається, що видалення аварійних і сухостійних дерев проводиться згідно з актами обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню.

Нагадаємо, що в українській столиці цього тижня очікується серйозне потепління - синоптики дали прогноз найближчими днями. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Українського гідрометцентру на його ресурсах.

За словами синоптиків, у Київській області сьогодні спостерігатиметься мінлива хмарність, істотних опадів не передбачається. Вітер південно-східний – 7-12 м/с.

Температура по області складатиме 20-25°С. У Києві очікується до 24°С вище за нуль. Цього тижня у столиці температура повітря прогріється до 26°С.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Наталия

15 травня 2023, 21:28

Просто выродки!Вырубили,покалечили и спилили деревья,которые,могли,ещё пятьдесят лет,радовать ,своими зелеными кронами!Мастерица РЭО-3, Ольга Васильевна,по первому зову,жлобов,уничтожает все живое.Покрасить мусорки,с уродскими надписями,убрать,вовремя територию,средств и людей,по ее словам,нет.А,как,деревья вырубать,пришло,человек двадцать,и баб,и мужиков,работают двое,остальные ,пью пиво,курят,травят анекдоты.Весело им,пока,в стране война и гибнут люди,они,наживаются,на чужой беде.Были замечательные дворники,Люба,Таня,но,честные и порядочные люди,не в почете,у коррумпированных "мастеров".Если оставляешь жалобу,в 1551,Ольга начинает терроризировать звонками,ломится в двери,с воплями,отменить жалобу.Когда уже,эта безнаказанность прекратится,одному Богу,известно.А,пока,эти уроды,с заезжими селюками,уничтожают,все живое...Согласна с комментарием Руслана,это справедливо!

руслан

15 травня 2023, 10:19

какая санитарная вырубка? сначала травят деревья , а потом срезают под торговлю. я молю бога за то что-бы у этих тв@рей , кто отдаёт такие указания отсохли руки и ноги и их дети и внуки задыхались от нехватки воздуха. аминь.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися