У Києві були сильні вибухи: Росія масово атакувала ракетами, деталі

Російські окупанти завдали масованого ракетного удару по українській столиці в ніч проти 16 травня

Російські окупанти завдали масованого ракетного удару по українській столиці в ніч на 16 травня — атака була максимальною за кількістю цілей за короткий проміжок часу. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба Київської міської військової адміністрації.

За словами начальника КМВА Сергія Попка, цього разу ворог здійснив комплексну атаку по різних напрямках одночасно із застосуванням БпЛА, крилатих ракет і, ймовірно, ракет балістичного типу. Вона була винятковою за своєю густиною – максимальна кількість атакуючих ракет за найкоротший проміжок часу.

За попередньою інформацією, переважну більшість ворожих цілей у повітряному просторі Києва було виявлено та знищено. Дані про кількість та тип ракет незабаром повідомлять Повітряні сили.

Попередньо зафіксовано падіння уламків у Солом'янському, Шевченківському, Святошинському, Оболонському та Дарницькому районах столиці.

Найбільші пошкодження у Солом'янському районі – там було спалахування нежитлового приміщення та кілька одиниць автомобільної техніки. Пожежу ліквідовано.

В решті районів пошкодження не суттєві - у більшості виявлено падіння уламків на припарковані автомобілі, прибудинкову територію або лісопаркову зону. Наразі інформації про постраждалих немає.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися