На Київщині тисячам людей відключать світло: графік та адреси

На території Вишгородського та Богословського районів Київської області заплановано масштабні відключення електроенергії

На території Вишгородського та Богословського районів Київської області заплановано масштабні відключення електроенергії. Про це стало відомо з офіційних повідомлень, опублікованих прес-службами Вишгородської та Богуславської територіальних громад.

За словами чиновників, через проведення ремонтних робіт очікуються відключення світла:

17.05.2023 з 09:00 до 18:00 — Вишгород: Новопромислова, ТІЗ "Дідовиця", Ромашкова, Проммайданчик "Карат", СТ "Виноградар", МКМ "Телеком Лтд", Шолуденко, Проммайданчик ГАЕС, Малинова, Ягідна, Фруктова, Квіт.

17.05.2023 з 08:30 до 19:30 - Богуслав: Мисайловська. Шупики: Нова, Кирилівська, Самарка, пров. Жовтневий, Шупики. Дибинці: Волошенко, Ставковий, Миру, Ставкова, Олексія Волченка, Яровий, Жукова пров., Здрока. Москаленки: Шевченка, Шелестуха, Хрещатик, Кутовий, Лісовий, Лісовий, Береговий, Росєвий, Слобода, Чапаєва.

Нагадаємо, що в енергетичній компанії ДТЕК прокоментували чутки про те, що в українській столиці влітку 2023 року нібито знову масово відключатимуть світло. Про це стало відомо із офіційного коментаря, який дав генеральний директор компанії Дмитро Сахарук в ефірі національного телемарафону.

За його словами, завдяки тому, що є можливість перекрити умовний дефіцит імпорту, до віялових відключень не дійде влітку.

"Може бути проблемою наступна зима, тому що ми увійдемо до неї зі значно меншим запасом потужностей чи фортеці", – сказав Сахарук.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


KGB

18 травня 2023, 15:07

Ще не обридло ДТЕК пиздіти про неіснуючий дефіцит електроенергії? В кишенях власників Укренерго і КИЇВЕНЕРГО чогось дефіциту не спостерігається!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися