У Києві на ВДНГ з'явилися платні душові кабінки: подробиці та ціна

У Голосіївському районі української столиці на території Національного Експоцентру (ВДНГ) з'явилися платні душові кабінки для людей, які займаються спортом в урбан-парку

У Голосіївському районі української столиці на території Національного Експоцентру (ВДНГ) з'явилися платні душові кабінки для людей, які займаються спортом в урбан-парку. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікував генеральний директор комплексу Євген Мушкін.

За його словами, душові кабіни можуть бути цікавими всім, хто займається бігом на ВДНГ. Фінішувати можна в Урбан-парку, і одразу прийняти душ.

Душові кабіни обладнані всім необхідним, включаючи фен, дзеркало та мило. На місці видають чистий рушник. Час прийому душа не обмежується. Вартість послуги – 50 гривень.

Нагадаємо, що з іноптики розповіли, якою буде погода в українській столиці влітку 2023 року та дали прогноз на найближчі місяці. Про це стало відомо з даних, опублікованих на порталі Meteoprog.

Так, зокрема, у Києві червень видасться теплим, але не спекотним. Стовпчики термометрів підніматимуться максимум до 27, мінімальні нічні температури становитимуть 14 градусів за Цельсієм. Дощів буде мало, опади незначні.

У липні українську столицю ще більше потішить сонце. Максимальні температури вдень 28, мінімум вночі – 16 градусів вище за нуль.

Опади можливі кілька днів на початку місяця та 20 липня. У серпні очікуються хмарні, проте практично без опадів. Стовпчики термометрів піднімуться максимум до 29, а вже до кінця місяця показуватимуть 23-24 градуси за Цельсієм.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися