Метро Києва запроваджує революційне нововведення: подробиці

В українській столиці запроваджують революційне нововведення для пасажирів київського метрополітену

В українській столиці впроваджують революційне нововведення для пасажирів київського метрополітену – мешканцям повідомлятимуть про закриття вестибюлів станцій у додатку "Київ Цифровий". Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба КМДА.

За словами чиновників, мешканцям також повідомлятимуть графік роботи метро, курсування поїздів та всіх станцій. Користувачі можуть зайти в програму та побачити, які вестибюлі можуть бути закриті.

Нагадаємо, що в українській столиці серйозно покращать умови проїзду в київському метрополітені — місто отримало перші шість нових вагонів підземки від Варшави. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської міської державної адміністрації.

За словами чиновників, вагони належать до рухомого складу серії №81-717, який також експлуатується у київському метро. Вони, насамперед, будуть використані як технічні донори для капітальних ремонтів діючого рухомого складу.

Для Київського метрополітену це значна допомога, оскільки 80% рухомого складу – радянського виробництва. Подібні вагони експлуатуються у Варшавському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Игорь

22 травня 2023, 17:49

Жил не в Украине, есть с чем сравнить. Революция в киевском метро - это регулярно мыть вагоны, пол, стены и потолки станций..... случится это не скоро....

Дуся

21 травня 2023, 09:58

Сколько вагонами лет???? 30 ?????...... А кто производитель ВАГОНОВ ???? - - ЗРАДА

І що тут революційного?

20 травня 2023, 10:53

І що тут революційного?

Петро

20 травня 2023, 01:06

Серйозно покращать)Влучний вираз

Йоханий Бабай

18 травня 2023, 15:32

Ага, прям "революційне"... Для всіх таких писак є кнопочка "не рекомендувати новини з даного каналу", адьос,революціонери.

Південно-північний міст

18 травня 2023, 09:50

Ви взагалі здатні хоч якусь дрібницю не оцінити як кардинальну чи революційну? Хоча про що я? Для цього потрібно хоча б розуміти значення вживаних слів...

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися