У Києві на ВДНГ відкрили величезний басейн просто неба: деталі

У Голосіївському районі української столиці відкрили басейн просто неба на території Національного експоцентру (ВДНГ)

У Голосіївському районі української столиці відкрили басейн просто неба на території Національного експоцентру (ВДНГ). Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою установи.

Відомо, що йдеться про локацію "Пірс 39". Тут можна відпочити на шезлонгах або орендувати намет. В даний час доступний великий басейн, а незабаром розпочне роботу дитячий.

Графік роботи: Будні дні: 8:00–19:00, вихідні та святкові дні: 9:00–19:00. У будні з 8:00 до 11:00 басейн працює в спортивному режимі. Вартість: Понеділок-п'ятниця - Діти (до 120 см) 60 грн/год, Дорослі 120 грн/год. А оренда рушника: 50 грн., оренда намету: 600 грн.

Вихідні та святкові дні: Діти (до 120 см) 90 грн/година, зрослі 180 грн/година, оренда рушника: 50 грн, оренда намету: 600 грн. Діти до 1 року безкоштовно.

Нагадаємо, що на території Національного Експоцентру (ВДНГ) з'явилися платні душові кабінки для людей, котрі займаються спортом в урбан-парку. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікував генеральний директор комплексу Євген Мушкін.

За його словами, душові кабіни можуть бути цікавими всім, хто займається бігом на ВДНГ. Фінішувати можна в Урбан-парку, і одразу прийняти душ.

Душові кабіни обладнані всім необхідним, включаючи фен, дзеркало та мило. На місці видають чистий рушник. Час прийому душа не обмежується. Вартість послуги – 50 гривень.

Читайте также