У Києві з'явився великий пам'ятник Лобановському: подробиці (Фото)

У Солом'янському районі української столиці на проспекті імені Валерія Лобановського з'явився пам'ятний знак на честь легендарного футболіста та тренера

У Солом'янському районі української столиці на проспекті імені Валерія Лобановського з'явився пам'ятний знак на честь легендарного футболіста та тренера. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікувала прес-служба Солом'янської районної державної адміністрації.

За словами чиновників, стелу встановили на однойменному проспекті при в'їзді до Солом'янського району та відкрили разом із вихованцями ДЮСШ "Арсенал-Київ".

Нагадаємо, що в українській столиці в рамках дерусифікації та декомунізації топонімів перейменували низку станцій київського метрополітену. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської міської державної адміністрації на її ресурсах.

Відомо, що на черговому засіданні Київської міської ради місцеві депутати перейменували станцію метро "Дружби народів" на "Зверинецьку", станцію "Площа Льва Толстого" на "Площу Українських Героїв", а також проектну станцію "Проспект Правди" (метро на Виноградар) "Варшавську".

Також перейменували низку вулиць та провулків у різних районах.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися