У Київській області будуть масштабні відключення світла: де та коли

Мешканців деяких населених пунктів попередили про відключення світла

У Київській області 23 травня проводитимуть ремонтні роботи в електромережах Фастівської громади. У зв'язку з цим, мешканців деяких населених пунктів попередили про тривалі відключення світла. Про це інформує Фастівська міська рада з посиланням на ПрАТ "ДТЕК Київські регіональні електромережі". 

У зв’язку з виконанням цих робіт, 23 травня, у вівторок, з 09:00 по 19:00 буде планове відключення електропостачання у населених пунктах:

С.Мотовилівка

Вул.Молодіжна, вул.Поповича, вул. Рокотянська, вул. Івана Мазепи (Чехова), вул. Дубинська (Пархоменка), вул. Ялинкова (Тельмана), вул. Данила Галицького (Матросова), вул. Вінницька, вул.Вишняківська, вул.та пров.Собківський.

С.Мала Офірна

Вул.квітки Цісик (Пушкінська), вул.Перемоги, вул.та пров.Лісний, вул.Вишнева (Першотравнева), вул.Вільна (Комсомольська), вул.Стеценка.

С.Велика Офірна

Дачні масиви, вул.8 Березня, вул.Дачна, вул.Озерна, вул.Річна, вул. Вишнева, вул. Садова, пров.Тихий, вул.Чумацький Шлях.

С.Мала Снітинка

Вул.Миру (Гагаріна).

С.Тарасенки

Вул.Лісова.

С.Веприк

Вул.Калинова, вул.Дружби, вул.Прирічна (Гагаріна), вул.С.Жукова, вул.Стеценка, вул.Садова, вул.Шкільна (Некрасова), вул.Миру, СТ "Приозерний", вул.О.Боженка, вул.Шевченка, вул.Соборна, вул.Покровська, вул.Дачна, вул.та пров.Лісний, вул.В.Косовського (12 Грудня).

Нагадуємо, що на території Боярської громади на Київщині 19 травня заплановано відключення електроенергії — причиною стане проведення ремонтних робіт.

Читайте также