У Київському зоопарку мавпочки повернулися на свій літній острів (ФОТО)

Родину з шести капуцинів можна побачити на літньому зеленому острові

У Київському зоопарку родина з шести капуцинів повернулась на свій літній зелений острів. Про це повідомляє Київська міська рада, передають "Коментарі".

Стало відомо, що 26-річний Персімон разом зі своїми подружками Нюбе, Сілк, Ельдорадо, Чучкою і Жучкою знову насолоджуються великою природною оазою площею 250 квадратних метрів.

Як розповіли у Київському зоопарку, на острові без парканів та огорож ростуть великі розлогі дерева, висотою понад 10 метрів. Між ними закріплені спеціальні дерев’яні конструкції для стрибків та прогулянок.

"Мавпочки мають власний романтичний оглядовий місточок над озером та дерев’яний грибок від спеки та дощу. А задля смакування улюбленої їжі для них побудовано чотири помости для "пікніків". Побачити цей зелений мавпячий куточок можна в нижній частині зоопарку", - йдеться у повідомленні.

Нагадуємо, що у Київському зоопарку лемурів переселили до літнього відкритого вольєра. Як розповіли у Київському зоопарку, першими на мальовничі зелені пагорби переселилися лемури варі Джонік і Варік. У їх розпорядженні аж два зелених острівці, площами 25 та 50 квадратних метрів.

Читайте также