У Київській області 13 населених пунктів залишаться без світла: адреси

У Макарівській громаді на території Київської області протягом двох днів заплановано масштабні відключення електроенергії

У Макарівській громаді на території Київської області протягом двох днів заплановано масштабні відключення електроенергії. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Макарівської сільської ради.

Відомо, що причиною відключення стане проведення планових ремонтних робіт. Світла не буде за наступними адресами:

25 травня (09.00 – 19.00) – с. Фасова: вул. Шкільна, Садова, Франка, Жовтнева, Шевченка, Довга, Набережна, Хутірна; с. Людвинівка: вул. Центральна, пров. Калиновський; с. Калинівка: вул. Київська.

26 травня (09.00 до 17.00) - с. Садки-будівля: вул. Садова; с. Лисиця: вул. Перемоги; с. Шнурів Ліс: вул. Шевченка; с. Небілиця: вул. Миру; с. Липівка: вул. Дружби, Шевченка, Київська, Миру, Коцюбинського, Садова, Кримська; с. Лозовик: все село; с. Андріївка: вул. Незалежності, Петриченко; смт Макарів: вул. Блакитна, Проектна, Фастівська, Димитрія Ростовського, Довга, Грушевського, Житня, Свободи, Собка, Озерна, Малика, Волощенко, Черешневих Подружжя, Кулаковського, Яновського; с. Червона Слобода: вул. Лесі Українки; с. Гавронщина: вул. 1 Травня, Київська.

Нагадаємо, що в енергетичній компанії ДТЕК розповіли про запровадження нововведення для клієнтів в українській столиці та на території Київської області. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою компанії на її ресурсах.

За словами енергетиків, ДТЕК запустив оновлений кабінет із функцією укладання договорів на розділ електроенергії для квартири та будинку онлайн. До опією паспорта можна поділитися через дію для автоматичного заповнення персональних даних, що значно спрощує процес подання заявки. Отже, укладання договору відбувається у 3 кроки: 1. В особистому кабінеті на сайті оператора системи розподілу подається заявка на укладання договору. 2. У компанії перевіряють її та готують пакет документів протягом трьох робочих днів. 3. Клієнт отримує документи або уточнюючі питання в особистому кабінеті та електронною поштою.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися