"Укрзалізниця" запускає нові поїзди з Києва на літо: новий графік

Державна компанія "Укрзалізниця" запроваджує новий графік руху поїздів із української столиці на літо 2023 року

Державна компанія "Укрзалізниця" запроваджує новий графік руху поїздів із української столиці на літо 2023 року – він почне працювати з 10 червня. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою УЗ на її ресурсах.

Згідно з новим графіком залізничники передбачили:

Потяг №148/147 Київ-Одеса, який курсуватиме через Черкаси, що дозволить мешканцям Черкаської області зручно планувати свій відпочинок біля моря.

Ще 2 поїзди Укрзалізниці з нового графіка змінять свій маршрут прямування для нових цікавих сполучень:

№13/14 Київ — Солотвино у новому графіку курсуватиме через Вінницю та Хмельницький (замість станцій Шепетівка та Здолбунів-Південь), що дасть мешканцям Поділля та Тернопільщини зручне сполучення з рекреаційними зонами Закарпаття;

№234/233 Київ — Покровськ — Львів курсуватиме через Павлоград, даючи його мешканцям довгоочікуване сполучення з Києвом та Вінницею, Хмельницьким, Тернополем та Львовом.

Крім цього, у новому графіку чотирьом поїздам Укрзалізниці продовжено маршрут:

№43/44 “Стефанія Експрес” Івано-Франківськ — Київ — Івано-Франківськ тепер під фірмову музику прямуватиме до Черкас, даючи мешканцям Черкаської області нове зручне сполучення з Прикарпаття

№105/106 Одеса — Київ — Одеса опціонально прямуватиме до та зі станції Суми, що дозволить сумчанам добиратися до приморського міста прямим рейсом зі зручним часом прибуття до Одеси.

№63/64 Харків — Київ — Харків опціонально за новим графіком зможе курсувати до Львова та Львова.

Крім того, буде зменшено час на шляху прямування для понад 35 поїздів, зокрема, №29/30 Київ — Ужгород, №749/750 Київ — Чоп, Ужгород, №779/780 Київ — Суми, №790/789-792/ 791 Київ - Кропивницький/Кременчук та іншим.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися