"Київгаз" зробив важливу заяву щодо оплати комуналки: деталі

У компанії "Київгаз" звернулися до мешканців української столиці із закликом економити свій час під час оплати комунальних послуг

У компанії "Київгаз" звернулися до мешканців української столиці із закликом економити свій час під час оплати комунальних послуг - йдеться про закриття рахунків за блакитне паливо в режимі онлайн. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба компанії.

За словами комунальників, швидко здійснити платіж за спожиті послуги можна зробити за допомогою: особистого кабінету, чат-бота у Telegram та чат-бота у Viber.

Або оплатити послугу можна офлайн через: платіжні термінали EasyPay та відділення банку.

Нагадаємо, що у Міністерстві енергетики України розповіли, чи варто очікувати відключення електроенергії в українській столиці у травні 2023 року. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою відомства.

За словами енергетиків, останніми днями в деяких ЗМІ поширюється недостовірна інформація про нібито запровадження у травні графіків обмежень постачання електроенергії побутовим споживачам.

Міністерство енергетики України офіційно заявляє: ця інформація не відповідає дійсності. Запровадження жодних графіків обмежень постачання електроенергії не планується.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися