У Київській області заплановано масштабні відключення світла: графік

У Фастові та Фастівській громаді на території Київської області 26 травня заплановано відключення електроенергії за низкою адрес

У Фастові та Фастівській громаді на території Київської області 26 травня заплановано відключення електроенергії за низкою адрес — причиною стане проведення планових ремонтних робіт. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба Фастівської міської ради.

За словами чиновників, світла не буде з 9:00 до 19:00. У Фастові обмеження торкнеться мешканців вул. Васильченка, вул. та пров. Стеценка, вул. та пров. Стовпи, вул. С. Білого, вул. Калинова та вул. Бояринцева.

У Клехівці електропостачання обмежать за адресами: вул. та пров.Незалежності (Мічуріна), вул.Шкільна, вул.

Нагадаємо, що в енергетичній компанії ДТЕК розповіли про запровадження нововведення для клієнтів в українській столиці та на території Київської області. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою компанії на її ресурсах.

За словами енергетиків, ДТЕК запустив оновлений кабінет із функцією укладання договорів на розділ електроенергії для квартири та будинку онлайн.

До опією паспорта можна поділитися через дію для автоматичного заповнення персональних даних, що значно спрощує процес подання заявки.

Отже, укладання договору проходить у 3 кроки: 1. В особистому кабінеті на сайті оператора системи розподілу подається заявка на укладання договору. 2. У компанії перевіряють її та готують пакет документів протягом трьох робочих днів. 3. Клієнт отримує документи або уточнюючі питання в особистому кабінеті та електронною поштою.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися