День Києва у 2023 році: у КМДА опублікували список заходів

У Київській міській державній адміністрації опублікували список заходів, які заплановані на День Києва 27 та 28 травня

У Київській міській державній адміністрації опублікували список заходів, які заплановані на День Києва 27 та 28 травня 2023 року. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою КМДА на її ресурсах.

Через війну Росії проти України та воєнного стану чиновники не планують великих концертів і великих скупчень людей.

На 27 та 28 травня планується шість безкоштовних екскурсій історичними районами — Контрактовою площею, Лук'янівкою та Подолом. Зареєструватись можна на сайті КМДА.

У Музеї історії Києва у ці дні відкриються виставки та організують майстер-класи для дітей. У кінотеатрі "Жовтень" можна буде переглянути фотовиставку Сергія Ристенка (час роботи: 10:00-21:30).

У двір Музею Гончара 27-28 травня запрошують на ярмарок народного мистецтва (час роботи: 10:00-19:00). Квиток – 50 грн. Майстер-класи можна відвідати за попередньою реєстрацією.

28 травня Національний музей історії України пропонує свою програму до Дня Києва: локація майстрів-реконструкторів стародавніх музичних інструментів, локація реконструкторів обладунків та одягу, концерт бандуристів, шоу від школи ірландського танцю. Час роботи: 12:00 – 16:15. Вхід за вартістю вхідного квитка до музею – 100 грн.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися