У Київській області надовго відключать світло: перелік адрес

Мешканців деяких населених пунктів попередили про відключення світла

У Київській області 30 травня проводитимуть ремонтні роботи в електромережах Фастівської громади. У зв'язку з цим, мешканців деяких населених пунктів попередили про тривалі відключення світла. Про це інформує Фастівська міська рада з посиланням на ПрАТ "ДТЕК Київські регіональні електромережі". 

У зв’язку з виконанням цих робіт, 30 травня, у вівторок, з 09:00 по 19:00 буде планове відключення електропостачання в селах Фастівської громади:

Мала Офірна

Вул.Квітки Цісик (Пушкінська), вул.Перемоги, вул.та пров.Лісний, вул.Вишнева (Першотравнева), вул.Вільна (Комсомольська), вул.Стеценка.

Велика Офірна

Дачні масиви, вул.8 Березня, вул.Дачна (Кірова), вул.Озерна, вул.Річна, СТ "Іскра", вул. Вишнева, вул. Садова, Тихий пров., вул.Чумацький Шлях.

Мала Снітинка

Вул.Миру (Гагаріна).

Тарасенки

Вул.Лісова.

30 травня з 09:00 по 17:00 буде планове відключення електропостачання за наступними адресами:

Бортники

Вул.Набережна, вул.Південна, вул.Буйка, вул.Незалежності, вул.Каштанова, пров.Річний, вул.Гайова, вул.та пров.Польовий, вул.Вишнева (Пушкіна), Незалежності пров., вул.та пров.Шевченка, вул.Лісова, Дачний масив "Весна".

Нагадуємо, що в Бучі Київської області розпочали заміну дорожнього покриття по одній із вулиць. Водіїв просять уникати пересування по вулиці Нове Шосе на відрізку від перехрестя з Вокзальною до перетину із вулицею Польовою.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися