У Київській області очікується різке потепління: прогноз погоди

В українській столиці та на території Київської області 29 травня очікується серйозне потепління

В українській столиці та на території Київської області 29 травня очікується серйозне потепління – синоптики дали прогноз погоди на сьогодні. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Українського гідрометцентру.

За словами синоптиків, на Київщині на початку тижня буде відносно тепла погода — 29 травня спостерігатиметься мінлива хмарність, опадів не передбачається.

Очікуються пориви північно-східного вітру зі швидкістю – 5-10 метрів за секунду. Температура по області складатиме 19-24°С. У Києві очікується 21-23°С.

Нагадаємо, що у Київській області на території Васильківського району планують масово видаляти аварійні дерева – на це витратить 350 тисяч гривень із місцевого бюджету. Про це стало відомо з відповідного тендеру, опублікованого в системі державних закупівель Prozorro.

Чиновники планують витратити 350 тисяч гривень на видалення аварійних, сухостійних та фаутних дерев. Комунальне підприємство (КП) "Комбінат комунальних підприємств м. Василькова" опублікувало тендерне оголошення 21 травня.

А сам аукціон, на якому визначать підрядника, планують провести 30 травня. Термін постачання товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2023 р.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися