Подорожчання проїзду в Києві: у КМДА відповіли, коли підвищать ціни

У Київській міській державній адміністрації відповіли, коли збираються підвищити вартість проїзду у комунальному громадському транспорті української столиці

У Київській міській державній адміністрації відповіли, коли мають намір підвищити вартість проїзду у комунальному громадському транспорті української столиці. Про це стало відомо із офіційного коментаря, який дали у КМДА.

За словами чиновників, до кінця великої війни Росії проти України ціни на проїзд у Києві не підвищуватимуть, щоб піти на зустріч мешканцям, які зіткнулися з труднощами.

Там зазначили, що ця ціна — одна з найнижчих в Україні, і що транспорт є дотаційним. Проте, тільки після закінчення війни ціна буде піднята для того, щоб отримати кошти на його розвиток, у тому числі на будівництво метрополітену.

Нагадаємо, що в українській столиці кардинально змінився проїзд у маршрутних таксі — один з перевізників має валідатори для електронної оплати разової поїздки. Про це стало відомо з повідомлення, опублікованого на порталі AllTransUA.

Відомо, що маршрут №444 курсує від станції метро "Виставковий центр" до вулиці Метрологічної - валідатори там почали працювати з 23 травня.

Рух транспорту забезпечує перевізник ТОВ "Союз-Авто". Списання коштів тепер відбуватиметься з гаманця транспортної картки, як і у міській електричці. Це вже третій перевізник, який використовує в оплаті електронні квитки від програми "Київ Цифрової".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися