У Києві кардинально покращили рух транспорту: деталі (Фото)

В українській столиці кардинально покращили рух транспорту — йдеться про завершення капітального ремонту вулиці Гетьмана Павла Скоропадського та вулиці Юрія Шумського

В українській столиці кардинально покращили рух транспорту — йдеться про завершення капітального ремонту вулиці Гетьмана Павла Скоропадського та вулиці Юрія Шумського. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою комунальної корпорації "Київавтодор".

За словами шляховиків, вулицею Гетьмана Павла Скоропадського (колишня вулиця Льва Толстого) закінчили влаштовувати верхній шар покриття на проїжджій частині.

На тротуарах вимостили бруківку (ФЕМ). Тим самим закінчили основні ремонтні роботи на цій вулиці. Також основні роботи закінчили на вулиці Юрія Шумського.

Цього року до кінця травня повністю завершили капітальний ремонт вулиці Гетьмана Скоропадського та вулиці Юрія Шумського.

На вулицях влаштовано нове асфальтове покриття, енергозберігаюче LED-освітлення, відремонтовано тротуари, систему дощової каналізації, облаштовано велодоріжки.

До речі, ремонтний сезон у Києві у розпалі. У березні відновили капітальні ремонти шести вулиць, які призупинялися через повномасштабне вторгнення російських варварів. Роботи на багатьох об'єктах мають завершити вже цього року.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися