У центрі Києва перекрили вулицю Володимирську: подробиці (Карта)

У центральній частині української столиці перекрили вулицю Володимирську – причиною стане проведення ремонтних робіт комунальниками

У центральній частині української столиці перекрили вулицю Володимирську – причиною стане проведення ремонтних робіт комунальниками. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської міської державної адміністрації.

За словами чиновників, з 08:00 до 1:80 30 травня на частині Володимирської буде перекрито рух — на ділянці від вулиці Саксаганського до вулиці Жилянської фахівці "Київавтодору" облаштовуватимуть верхній шар покриття.

Роботи виконають після прокладання інженерних мереж.

Нагадаємо, що в українській столиці кардинально покращили рух транспорту — йдеться про завершення капітального ремонту вулиці Гетьмана Павла Скоропадського та вулиці Юрія Шумського. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою комунальної корпорації "Київавтодор".

За словами шляховиків, вулицею Гетьмана Павла Скоропадського (колишня вулиця Льва Толстого) закінчили влаштовувати верхній шар покриття на проїжджій частині.

На тротуарах вимостили бруківку (ФЕМ). Тим самим закінчили основні ремонтні роботи на цій вулиці. Також основні роботи закінчили на вулиці Юрія Шумського.

Цього року до кінця травня повністю завершили капітальний ремонт вулиці Гетьмана Скоропадського та вулиці Юрія Шумського.

Читайте также