Проїзд у метро Києва планують збільшити: слідом можуть подорожчати маршрутки

В українській столиці після подорожчання вартості разового проїзду у комунальному громадському транспорті можуть підвищити ціну у маршрутних таксі

В українській столиці після подорожчання вартості разового проїзду у комунальному громадському транспорті можуть підвищити ціну у маршрутних таксі. Про це стало відомо із офіційного коментаря, який дали у керівництві Київської міської державної адміністрації журналістам видання ТСН.

За словами чиновників, приватні перевізники, які працюють у Києві, також перевіряються про обґрунтованість їх тарифів — вони можуть встановлювати свій економічно обґрунтований тариф, але вони також перевіряються відповідними структурами.

"Тому, якщо тариф підкріплений і доведеним обґрунтуванням, вони можуть це робити. А як саме, знають тільки вони", - заявили в КМДА.

Нагадаємо, що в українській столиці кардинально змінився проїзд у маршрутних таксі — один з перевізників має валідатори для електронної оплати разової поїздки. Про це стало відомо з повідомлення, опублікованого на порталі AllTransUA.

Відомо, що маршрут №444 курсує від станції метро "Виставковий центр" до вулиці Метрологічної - валідатори там почали працювати з 23 травня.

Рух транспорту забезпечує перевізник ТОВ "Союз-Авто". Списання коштів тепер відбуватиметься з гаманця транспортної картки, як і у міській електричці. Це вже третій перевізник, який використовує в оплаті електронні квитки від програми "Київ Цифрової".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Василь

30 травня 2023, 13:17

Нагадаємо, що в українській столиці кардинально змінився проїзд у маршрутних таксі — один з перевізників має валідатори для електронної оплати разової поїздки.!!???? Стаття 192. Гроші (грошові кошти) 1. Законним платіжним засобом, обов'язковим до приймання за номінальною вартістю на всій території України, є грошова одиниця України - гривня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися