У Києві затримали молодиків за зйомку роботи ППО (ФОТО)

Подробиці інциденту розповіли в столичній поліції

У Києві викрили двох молодиків, які під час повітряної тривоги знімали роботу Сил Протиповітряної оборони. Про інцидент розповіли у столичній поліції, передають "Коментарі".

За даними відомства, про те, що у Святошинському районі Києва двоє чоловіків знімали роботу ППО в поліцію повідомила місцева мешканка. На місце події негайно направили патрульних та співробітників карного розшуку.

Одного з чоловіків протягом години виявили на одній із вулиць Святошинського району столиці. Для пошуку іншого у Києві ввели спеціальну поліцейську операцію. За пів години 26-річного керманича BMW затримали на вулиці Ушакова. Обох киян доставили до Святошинського управління поліції для надання пояснень. Після цього чоловіків передали співробітникам Служби безпеки України.

Поліція Києва вкотре нагадала про заборону фото та відеофіксації роботи Протиповітряної оборони. "Зберігайте інформаційну тишу, адже мовчання – надійний тил наших захисників!" — наголосили в столичній поліції.

Нагадаємо, в Обухівському районі Київської області в одному з сіл стався вибух. У селі Германівка 38-річному чоловіку відірвало кисть вибуховим пристроєм. Потерпілий отримав тяжкі травми, намагаючись розібрати запал для снаряда, який він знайшов в лісі торік.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Бучанському районі Київської області стався вибух на території АЗС. В салоні легкового автомобіля внаслідок вибуху почалась пожежа. Надзвичайна подія трапилась на трасі Київ — Житомир. Автомобіль згорів в селі Мила.

Читайте також, що у Києві цієї ночі пролунали вибухи та сталися пожежі у кількох районах столиці.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Світлана

30 травня 2023, 14:25

я б усіх цих придурків, що знімають та публікують у мережі подібні відео, відразу до стінки ставила б. тоді думали б

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися