У Києві почали розбирати завали зруйнованої багатоповерхівки (ФОТО)

Рятувальники почали розбирати аварійні елементи будинку

У Голосіївському районі Києва почали розбирати завали зруйнованої багатоповерхівки. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської міської державної адміністрації.

За даними столичної мерії, пошуково-рятувальні роботи у 24-поверхового будинку в Голосіївському районі Києва, куди вночі влучили уламки збитого російського дрону, завершені. В багатоповерхівці була пожежа та зруйновані квартири на верхніх поверхах. Одна мешканка будинку загинула, четверо – травмовані.

Рятувальники почали розбирати аварійні елементи будинку. Із двору також вивозять пошкоджені автомобілі. Спеціальна комісія вже оглядає ступінь пошкоджень, щоб якнайшвидше приступити до робіт з відновлення багатоповерхівки.

Нагадаємо, цієї ночі вибухи пролунали у багатьох районах Києва. За попередніми даними, силами і засобами ППО в повітряному просторі столиці знищено понад 20 ворожих безпілотників. Внаслідок падіння уламків збитих "шахедів" є руйнування в різних районах Києва.

Крім 24-поверхівки, в її дворі пошкоджені багато автівок мешканців. Також у Голосіївському районі столиці пошкоджений дах приватного будинку. В Печерському районі уламками пошкодило автомобілі. В Дарницькому – горіли два приватних будинки та припарковані авто. В Дніпровському та Деснянському районах палаючі уламки впали на зелені зони. В Подільському – на нежитлову забудову. В Святошинському районі столиці уламки дронів впали на територію одного з підприємств.

Внаслідок нічної атаки 30 травня у Києві одна людина загинула, одинадцять — постраждали. Із них шестеро людей отримали медичну допомогу амбулаторно, п’ятьох госпіталізували. Наразі в лікарнях столиці перебувають троє людей.

Читайте также