У Київській області безкоштовно роздаватимуть продукти: що потрібно знати

У Борщагівській громаді на території Київської області безкоштовно роздаватимуть дитяче харчування

У Борщагівській громаді на території Київської області безкоштовно роздаватимуть дитяче харчування — це відбуватиметься з 31 травня по 2 червня. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Борщагівської сільської ради.

Відомо, що з 31 травня до 02 червня з 09:00 до 13:00 пройде видача дитячого харчування. Адреса: с. Петропавлівська Борщагівка, вул. Ярослава Мудрого, 1А, каб. 104 (1 поверх, приміщення сільської ради).

Із собою є посвідчення багатодітної сім'ї, свідоцтва про народження дітей. Подробиці за телефоном: 067-102-20-28.

Нагадаємо, що в українській столиці до невпізнанності зміниться Житній ринок у Подільському районі — на другому поверсі можуть з'явитися фуд-корти з концертним майданчиком, дитячим та зоною для майстер-класів. Про це стало відомо з інтерв'ю генерального директора ринку Євгена Шевченка, яке він дав журналістам БЖ.

За його словами, ринок має нового орендаря, який має багато планів. Важливо те, що на першому поверсі залишиться маркети сільськогосподарських продуктів. Акцент на натуральному, сезонному, екологічному. Працюватимуть над тим, щоб було менше фабричних, масових продуктів, більше локальних.

На другому поверсі мають з'явитись фудкорти, концертний майданчик, дитячі кімнати, зони для проведення майстер-класів. Крім того, керівництво ринку вже працює над спільним проектом із Євгеном Клопотенком. На Ржаному планують проводити фестивалі традиційних українських страв у виконанні сучасних шеф-кухарів.

Читайте также