На Київщині влітку очікуються постійні відключення світла: деталі

В українській столиці та на території Київської області влітку очікуються відключення електроенергії

В українській столиці та на території Київської області влітку очікуються відключення електроенергії — йдеться про піковий годинник у період липня-серпня. Про це стало відомо із коментаря, який дав директор центру дослідження енергетики Олександр Харченко в ефірі комунального каналу "Київ".

За його словами, є висока ймовірність, що у липні-серпні будуть планові відключення. Відключення будуть не такі як тоді, коли люди не мали електрики більше доби, зараз йтиметься про те, що електрики може не бути 2-3 години і це відбуватиметься в основному в піковий годинник.

За словами експерта, ймовірність застосування таких відключень є дуже високою, адже дефіцит електроенергії об'єктивно буде.

Нагадаємо, що в енергетичній компанії ДТЕК розповіли про запровадження нововведення для клієнтів в українській столиці та на території Київської області. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою компанії на її ресурсах.

За словами енергетиків, ДТЕК запустив оновлений кабінет із функцією укладання договорів на розділ електроенергії для квартири та будинку онлайн. До опією паспорта можна поділитися через дію для автоматичного заповнення персональних даних, що значно спрощує процес подання заявки.

Отже, укладання договору відбувається у 3 кроки: 1. В особистому кабінеті на сайті оператора системи розподілу подається заявка на укладання договору. 2. У компанії перевіряють її та готують пакет документів протягом трьох робочих днів. 3. Клієнт отримує документи або уточнюючі питання в особистому кабінеті та електронною поштою.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Саня

31 травня 2023, 18:07

То есть продавать электроэнергию есть,а для народа нет?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися