У Києві на Оболоні збудують паркінг: у парку висадили дерева (Фото)

В Оболонському районі української столиці у парку на вулиці Прирічна висадили дерева на місці, де хочуть збудувати величезний паркінг

В Оболонському районі української столиці у парку на вулиці Прирічна висадили дерева – там хочуть збудувати величезний паркінг. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікували активісти громадської ініціативи "Парк Прирічна" у соціальних мережах.

Повідомляється, що ініціативна група висадила 10 лип та 5 кленів на місці, де були спиляні дерева. Рослини закупили за донати мешканців району, які послідовно виступають за збереження зеленої зони від будь-яких забудов.

У березні стало відомо, що на вулиці Прирічній хочуть збудувати трирівневий паркінг, для цього виділять із місцевого бюджету 120 мільйонів гривень.

Нагадаємо, що в Оболонському районі української столиці на території парку "Наталка" розпочнуть нове будівництво - йдеться про капітальні роботи з ремонту "Кесона на Оболоні". Про це стало відомо з повідомлення, опублікованого на сторінці спільноти "Кесон на Оболоні" в соціальних мережах.

Повідомляється, що ТОВ "Гювексхаус" отримало оновлену контрольну картку від Департаменту міського благоустрою КМДА. Наголошується, що необхідність її переоформлення пов'язана із зміною компанії – замовника капітального ремонту кесона та офіційної адреси об'єкта.

Контролюючі органи відстежують дотримання вимог законодавства під час виконання робіт, а після їх завершення проводять пост-аудит щодо відновлення всіх параметрів навколишнього середовища.

Також у компанії зазначили, що заявлений термін виконання робіт – 29 травня 2024 року – визначений автоматично, як рік з дня отримання дозволу, і може бути скоригований як в одну, так і в іншу сторону залежно від динаміки реалізації проекту.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися