У Києві кардинально змінили проїзд громадського транспорту: деталі

В українській столиці 1 червня змінили проїзд громадського транспорту

В українській столиці 1 червня змінили проїзд громадського транспорту — йдеться про затримку руху трамвайних маршрутів під номерами №8, 22, 28, 28д та 29. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою комунального підприємства "Київпастранс".

За словами комунальників, затримка сталася через поломку на Харківському шосе. На місце були направлені відповідальні служби, які усуватимуть аварію.

Нагадаємо, що в українській столиці кардинально зміниться система оплати проїзду у транспорті після подорожчання тарифів на разову подорож. Про це стало відомо з офіційного коментаря, який надали у керівництві Київської міської державної адміністрації журналістам видання ТСН.

За словами чиновників, ще 2021 року влада планувала, що після подорожчання проїзду жителі Києва платитимуть менше, ніж гості міста за допомогою Карти киянина. Там наголосили, що всі ці плани залишилися актуальними.

"Коли повертатимемося до питання розгляду тарифів на проїзд, пропонуватимемо різні сучасні варіанти оплати. Зараз і технології трохи пішли вперед і ефективно заробив "Київ цифровий" як транспортну картку. Звичайно, пропонуватимемо і обговорюватимемо нові системи оплати", — заявили в КМДА.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися