У Києві запустять новий маршрут громадського транспорту: графік

В українській столиці запустять новий маршрут громадського транспорту – йдеться про автобус під номером 74

В українській столиці запустять новий маршрут громадського транспорту — йдеться про автобус під номером 74, який почне працювати з 2 червня. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської міської державної адміністрації.

За словами комунальників, маршрут почне здійснювати автобусні перевезення пасажирів за напрямом № 74 "Станція метро "Славутич" – вулиця Центральна (до зупинки "База відпочинку "Либідь").

Слід зазначити, що перевезення пасажирів відбуватиметься виключно у межах Києва. Автобуси курсуватимуть для вирішення питання транспортного забезпечення мешканців Дарницького району та вивчення пасажиропотоку та прийняття подальших рішень щодо реорганізації маршрутної мережі.

Нагадаємо, що в українській столиці кардинально зміниться система оплати проїзду у транспорті після подорожчання тарифів на разову подорож. Про це стало відомо із офіційного коментаря, який дали у керівництві Київської міської державної адміністрації журналістам видання ТСН.

За словами чиновників, ще 2021 року влада планувала, що після подорожчання проїзду жителі Києва платитимуть менше, ніж гості міста за допомогою Карти киянина. Там наголосили, що всі ці плани залишилися актуальними.

"Коли повертатимемося до питання розгляду тарифів на проїзд, пропонуватимемо різні сучасні варіанти оплати. Зараз і технології трохи пішли вперед і ефективно заробив "Київ цифровий" як транспортну картку. Звичайно, пропонуватимемо і обговорюватимемо нові системи оплати", — заявили в КМДА.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися