У Києві змінили проїзд та рух транспорту: що потрібно знати мешканцям

В українській столиці тимчасово змінили рух громадського транспорту

В українській столиці тимчасово змінили рух громадського транспорту — йдеться про маршрут автобусів під номером 55. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою комунального підприємства "Київпастранс".

За словами комунальників, через пожежу змінено рух автобусів №55 на вулиці Омеляновича-Павленка. На місці працюють рятувальники. Зазначається, що тимчасово маршрут організовано вулицею Князів Острозьких.

Нагадаємо, що в українській столиці запустять новий маршрут громадського транспорту — йдеться про автобус під номером 74, який почне працювати з 2 червня. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської міської державної адміністрації.

За словами комунальників, маршрут почне здійснювати автобусні перевезення пасажирів за напрямом № 74 "Станція метро "Славутич" – вулиця Центральна (до зупинки "База відпочинку "Либідь").

Слід зазначити, що перевезення пасажирів відбуватиметься виключно у межах Києва. Автобуси курсуватимуть для вирішення питання транспортного забезпечення мешканців Дарницького району та вивчення пасажиропотоку та прийняття подальших рішень щодо реорганізації маршрутної мережі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися