"Київгаз" зробив важливу заяву щодо лічильників: подробиці

У компанії "Київгаз" зробив важливу заяву щодо показань лічильників та їх перевірки за минулі місяці

У компанії "Київгаз" зробив важливу заяву щодо свідчень лічильників та їх перевірки за минулі місяці. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою компанії.

За словами газовиків, щоб перевірити показання лічильника газу за минулі місяці, споживачам слід скористатися онлайн-сервісами "Київгазу".

За допомогою онлайн-сервісів передати або перевірити інформацію, уточнити актуальний стан особового рахунку можна лише у кілька кліків. Отже, зробити це можна такими способами: чатбот у телеграмі, чат у Вайбері, особистий кабінет.

Також для передачі показань клієнти можуть скористатися: автовідповідачем контакт-центру, тел. (044) 495-04-04 та (097) 495-11-04 (в автоматичному режимі натисніть *2), терміналами EasyPay.

Нагадаємо, що у комунальному підприємстві "Київводоканал" зробили важливу заяву щодо показань лічильників в українській столиці - з 1 по 9 червня не прийматимуть показники лічильників. Наразі облікові бази закриті. Про це стало відомо із офіційного повідомлення прес-служби КП.

За словами комунальників, відбувається обробка даних за минулий місяць та формуються нарахування.

"Якщо ви забули або не встигли передати показники вчасно, цього місяця нарахування буде здійснено за середніми показниками ваших лічильників за попередні три місяці. Але якщо ви не передаватимете дані довгий час, це може призвести до невірних нарахувань", - сказано в заяві.

Передати показники можна буде з 10 числа до останнього дня місяця.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися