У Київській області очікується різка зміна погоди: прогноз синоптиків

На території Київської області 7 червня очікується різка зміна погодних умов – синоптики дали свій прогноз на сьогоднішній день

На території Київської області 7 червня очікується різка зміна погодних умов – синоптики дали свій прогноз на сьогодні. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Українського гідрометцентру.

За словами синоптиків, у регіоні сьогодні пройде невеликий дощ. Очікується мінлива хмарність. Вітер переважно південно-східний – 5-10 м/с. Температура по області становитиме 22-27°С. У Києві очікується 24-26°С.

Нагадаємо, що міністр енергетики України Герман Галущенко розповів, коли в українській столиці підвищать тарифи на електроенергію. Про це стало відомо із його офіційного коментаря, який він дав в ефірі національного телемарафону.

За його словами, зараз не йдеться про наступні етапи підвищення тарифів, але подальші рішення про їх перегляд можуть бути прийняті, залежно від проходження опалювального сезону.

"Ми запропонували термін дії цього рішення до кінця року. Подивимося, як проходитиме опалювальний сезон, але ми маємо відчуття, що цього рішення буде достатньо для того, щоб забезпечити проходження осінньо-зимового періоду і не рухати ціни надалі", – сказав міністр.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Махно

7 червня 2023, 17:31

Название статье НЕ СООТВЕТСТВУЕТ ее содержанию. ЖурналЫсты.

Махно

7 червня 2023, 17:30

Так ЧТО там про погоду? ЖурналЫсты.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися