У Києві закінчують будівництво з'їздів на Дарницькому мості (Фото)

В українській столиці на лівому березі закінчують роботи з будівництва з'їздів із Дарницького мосту

В українській столиці на лівому березі закінчують роботи з будівництва з'їздів із Дарницького мосту — йдеться про подвійний з'їзд із переправи та заїзд з боку Позняків-Осокорків на вул. Петра Радзіня у бік Харківського шосе. Про це розповів інфраструктурний оглядач Павло Авдокушин.

За його словами, працівники розв'язки компанії Autostrada вже змонтували всі металоконструкції подвійного з'їзду, також завершується обварювання консолей на кінці з'їзду в бік мосту Патона; встановлені деформаційні шви (крім останнього на з'їзді), їх готують до бетонування.

Повністю складено "штани" над вулицею Причальною. Крім цього, шляховики продовжують виконувати загальні малярські роботи на об'єкті.

"Заасфальтувала гусфасфальтом частину "штанів" на мосту та частину першого зверху прогону з'їзду. Також укладають гідроізоляцію Густекс на прогонах з'їзду у бік Осокорків. Подвійний з'їзд планується відкрити у липні 2023 року", - зазначив Авдокушин.

Нагадаємо, що начальник басейнового управління водних ресурсів середнього Дніпра Микола Урупа розповів, чи можуть росіяни зруйнувати Київську гідроелектростанцію як це було з Каховською ГЕС. Про це стало відомо із його коментаря, який він дав журналістам видання Главком.

За його словами, безпеці Київської ГЕС нічого не загрожує, а на Каховському водосховищі окупанти закладали вибухівку.

"А як такий вибуховий пристрій вони закладуть у Київську ГЕС - навіщо тоді охорона, військові і так далі? Адже це не мішок, який можна на човні доставити", - сказав Урупа.

Він зазначив, що Київська ГЕС, як і будь-яка ГЕС та гребля, збудовані з таким запасом, що зруйнувати їх неможливо.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися