У Київській області масово відключили світло: подробиці та графік

У Зазим'ї на території Київської області 7 червня заплановано відключення світла – причиною стане проведення планових ремонтних робіт

У Зазим'ї на території Київської області 7 червня заплановано відключення світла – причиною стане проведення планових ремонтних робіт. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого місцевими інформаційними ресурсами.

Відомо, що у зв'язку з проведенням ремонтних робіт сьогодні, орієнтовно з 09:30 до 13:00 буде відсутнє електропостачання по лінії Л-30, яка обслуговуватиме практично все Зазим'я.

Нагадаємо, що міністр енергетики України Герман Галущенко розповів, коли в українській столиці підвищать тарифи на електроенергію. Про це стало відомо із його офіційного коментаря, який він дав в ефірі національного телемарафону.

За його словами, зараз не йдеться про наступні етапи підвищення тарифів, але подальші рішення про їх перегляд можуть бути прийняті, залежно від проходження опалювального сезону.

"Ми запропонували термін дії цього рішення до кінця року. Подивимося, як проходитиме опалювальний сезон, але у нас є відчуття, що цього рішення буде достатньо для того, щоб забезпечити проходження осінньо-зимового періоду та не рухати ціни надалі", – сказав міністр.

Читайте также