"Укрзалізниця" запускає новий поїзд із Києва на Чорне море: графік

Державна компанія "Укрзалізниця" запускає курсування нового поїзда сполученням Київ-Одеса

Державна компанія "Укрзалізниця" запускає курсування нового поїзда сполученням Київ-Одеса з 11 червня, який буде зручним для мешканців Одеської області. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою УЗ на її ресурсах.

За словами транспортників, поїзд курсуватиме з Одеси щовівторка, четверга та неділі. Вирушатиме о 17:11, прибуватиме до Києва о 8:53. У зворотному напрямку, з Києва, поїзд відправлятиметься з 12 червня по понеділках, середах та п'ятницях о 17:14 та прибуватиме до Одеси о 9:12.

Цей маршрут дасть нові сполучення Черкасам з Одесою та Києвом, а жителям Балти, Любашівки, Первомайська-На-Бузі, Новомиргорода, Капітанівки, Пальміри та інших станцій по дорозі — зі столицею. В УЗ стверджують, що квитки на цей рейс вже доступні у додатку Укрзалізниці, на сайті, у чат-боті та в касах вокзалів.

Нагадаємо, що в українській столиці тимчасово зупиняли рух поїздів київського метрополітену "зеленою" гілкою підземки. Про це стало відомо з коментарів у соціальних мережах та офіційної інформації столичної поліції, яку вона надала журналістам видання ТСН.

Відомо, що у соціальних мережах користувачі публікували фото з вагонами, що стоять на станціях "Славутич" та "Осокорки". Жителі писали, що деякі станції закрили пасажирам для входу.

За словами поліцейських, на зеленій гілці метро стався перепад напруги. Довелося тимчасово зупинити рух поїздів. Роботу лінії було оперативно відновлено.

Читайте также