У Київській області закриють проїзд транспорту: подробиці обмежень

У Білій Церкві на території Київської області тимчасово перекриють рух транспорту

У Білій Церкві на території Київської області тимчасово перекриють рух транспорту через шляхопровід проспектом Князя Володимира (міст на "м-у Незалежності"). Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Білоцерківської міської ради.

За словами чиновників, рух буде перекрито з 19:00 9 червня (п'ятниця) до 05:00 12 червня (понеділка) у зв'язку з ремонтними роботами. Об'їзд здійснюватиметься через вулиці Зенітного полку (Некрасова-Грибоєдова), Рибну, Івана Кожедуба, Любомира Гузара (Осипенка). Залізничний переїзд вул. Іван Кожедуб також буде закритий 9 червня (п'ятниця) з 19:00 до 05:00 12 червня (понеділка), щоб уникнути пробок.

На цей період заплановано зміни до схем руху автобусних маршрутів № 5,19, 22, 26, 28. Вони здійснюватимуть рух маршрутом, далі – вулицями Зенітного полку (Некрасова-Грибоєдова), Рибною, Івана Кожедуба, Любомира Гузара (Осипенка) , б-р. Михайла Грушевського, вул. Павліченко, далі – маршрутом.


Нагадаємо, що в українській столиці на лівому березі закінчують роботи з будівництва з'їздів з Дарницького мосту — йдеться про подвійний з'їзд із переправи та заїзд з боку Позняків-Осокорків на вул. Петра Радзіня у бік Харківського шосе. Про це розповів інфраструктурний оглядач Павло Авдокушин.

За його словами, працівники розв'язки компанії Autostrada вже змонтували всі металоконструкції подвійного з'їзду, також завершується обварювання консолей на кінці з'їзду в бік мосту Патона; встановлені деформаційні шви (крім останнього на з'їзді), їх готують до бетонування.

Повністю складено "штани" над вулицею Причальною. Крім цього, шляховики продовжують виконувати загальні малярські роботи на об'єкті.

Читайте также