"Укрзалізниця" кардинально змінила рух поїздів із Києва: деталі

Державна компанія "Укрзалізниця" кардинально змінила рух поїздів із української столиці

Державна компанія "Укрзалізниця" кардинально змінила рух поїздів із української столиці - йдеться про запровадження нових зупинок на маршрутах. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою УЗ.

За словами залізничників, нові зупинки призначаються для вивчення пасажиропотоку окремими станціями.

Зокрема, нові зупинки призначать для поїздів №95/96 Київ – Рахів – маршрут отримає зупинку на станції Бердичів із 10 червня, а також новопризначений поїзд №248/247 Одеса – Київ, який з 2 липня отримає зупинку на станції Врадіївка.

Нагадаємо, що державна компанія "Укрзалізниця" запускає курсування нового поїзда сполученням Київ-Одеса з 11 червня, який буде зручним для мешканців Одеської області. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою УЗ на її ресурсах.

За словами транспортників, поїзд курсуватиме з Одеси щовівторка, четверга та неділі. Вирушатиме о 17:11, прибуватиме до Києва о 8:53. У зворотному напрямку, з Києва, поїзд відправлятиметься з 12 червня по понеділках, середах та п'ятницях о 17:14 та прибуватиме до Одеси о 9:12.

Цей маршрут дасть нові сполучення Черкасам з Одесою та Києвом, а жителям Балти, Любашівки, Первомайська-На-Бузі, Новомиргорода, Капітанівки, Пальміри та інших станцій по дорозі — зі столицею. В УЗ стверджують, що квитки на цей рейс вже доступні у додатку Укрзалізниці, на сайті, у чат-боті та в касах вокзалів.

Читайте также