У Києві на кілька тижнів масово відключать газ: графік та всі деталі

У Дарницькому районі української столиці на кілька тижнів відключать газ — обмеження пов'язані з проведенням планових робіт із модернізації мереж

У Дарницькому районі української столиці на кілька тижнів відключать газ для мешканців мікрорайону Бортничі — обмеження пов'язані із проведенням планових робіт із модернізації мереж. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою компанії "Київгаз".

За словами газовиків, роботи розпочнуться з 12 червня – вони будуть проводитись до 5 липня. Водночас, терміни можуть бути скорочені, якщо у фахівців буде безперешкодний доступ до всіх газифікованих приміщень.

Для зручності споживачів на території житлового масиву працюватиме тимчасовий центр обслуговування.

Нагадаємо, що міністр енергетики України Герман Галущенко розповів, коли в українській столиці підвищать тарифи на електроенергію. Про це стало відомо із його офіційного коментаря, який він дав в ефірі національного телемарафону.

За його словами, зараз не йдеться про наступні етапи підвищення тарифів, але подальші рішення про їх перегляд можуть бути прийняті, залежно від проходження опалювального сезону.

"Ми запропонували термін дії цього рішення до кінця року. Подивимося, як проходитиме опалювальний сезон, але у нас є відчуття, що цього рішення буде достатньо для того, щоб забезпечити проходження осінньо-зимового періоду та не рухати ціни надалі", – сказав міністр.

Читайте также