На Київщині заборонили купатися у водоймах: що потрібно знати

У Гостомельській громаді на території Київської області заборонили купатися у водоймах

У Гостомельській громаді на території Київської області заборонили купатися у водоймищах — відповідне рішення було прийнято місцевою військовою адміністрацією. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Гостомельської СВА.

За словами чиновників, у Гостомельській СТГ під час дії військового стану заборонено купатися та використовувати засоби пересування на воді.

Таке рішення було ухвалено на засіданні постійної комісії Гостомельської селищної військової адміністрації з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Водночас було обговорено можливі негативні наслідки купання у водоймах.

Нагадаємо, що глава "Укргідроенерго" Ігор Сирота відповів, чи зможуть російські окупанти знищити Київську гідроелектростанцію, що погрожують зробити пропагандисти Москви після підриву Каховської ГЕС. Про це стало відомо із його офіційного коментаря, який він дав в ефірі національного телемарафону.

За його словами, Київська ГЕС добре захищена з повітря та зсередини, тому Росія не зможе підірвати цю гідроспоруду.

"Тому на сьогоднішній день жодних зауважень ми не бачимо. Росіяни не могли це зробити, коли вони були від станції буквально за 5 км - Димер. Так сьогодні, тим більше, вони нічого не зможуть з нею зробити", - запевнив він.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Бандера

13 червня 2023, 03:08

Я надіюсь водойми добре захищені! Біля Київської Гєс будуть всі розтрілюватись!

Ибн

12 червня 2023, 17:57

Дааааа сохраняйте спокойствие ))))

Марс

12 червня 2023, 16:55

А может уже нам пора запретить дышать? Порохоботы, хватит фейки запускать. Если запретили купаться , значит там могут быть мины. Тем более в Гостемеле.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися