У Києві на Теремках демонтують "хмарочоси": що потрібно знати (Фото)

У Голосіївському районі української столиці біля станції київського метрополітену "Теремки" планують демонтувати рекламні "хмарочоси" заввишки з семиповерховий будинок

У Голосіївському районі української столиці біля станції київського метрополітену "Теремки" планують демонтувати рекламні "хмарочоси" заввишки з семиповерховий будинок. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою комунального підприємства "Київреклама".

За словами комунальників, такі рекламні засоби називаються "тумби, що стоять окремо". Дві такі конструкції біля станції метро Теремки досягли заввишки 17 метрів.

Рекламники обіцяли оприлюднити фотозвіт після завершення демонтажу цих тумб. Також цього тижня продовжуватиметься демонтаж незаконних вивісок та реклами на проспекті Володимира Івасюка (біля розв'язки з вулицею Героїв полку Азов).

Нагадаємо, що в Оболонському районі української столиці у районі станції київського метрополітену "Почайна" розпочали чергове скандальне будівництво висотки. Про це стало відомо із повідомлення, яке було опубліковано у групі "Життя Оболонського району".

Активісти пишуть, що цільове призначення будівництва – "для експлуатації та обслуговування торговельно-адміністративної будівлі". До того ж, це будівництво не відповідає чинному детальному плану території в межах вулиць Вербової, Куренівської, Богатирської, Московського просп., Набережно-Рибальської, залізничної колії в Оболонському районі Києва, затвердженому у 2016 році.

Також невідомо, чи видавалися містобудівні умови та обмеження, дозвіл на нове будівництво, оскільки паспорт об'єкта відсутній, висотний кран своєю стрілою виходить на проспект.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Віктор

13 червня 2023, 08:18

Який ще московський проспект біля Почайної???

Валентина

13 червня 2023, 08:18

"Життя в Оболонському районі" Звертаюсь за допомогою. Прошу прибрати кіоски з ПРИБУДИНКОВОЇ ТЕРИТОРІЇ дому № 1 (другий під’їзд) площа Оболонська (метро Оболонь, північний вихід). Цілий тунель із споруд, де порушені всі норми безпеки, самозахоплення нашої прибудинкової території. Кафе, налівайкі, шаурмятня. М’ясо, ковбаси, квіти: і все це доставляється вантажними бусіками по тротуарах. Де вони беруть електроенергію на холодильники, кондиціонери? І кому за це сплачують? Чому ми, жильці дому, сплачуємо комунальні послуги за прибудинкову територію та вивіз сміття, повинні страждати від руйнувань тротуарів, галасу, сміття? Подвір’я дому перетворилось на туалет під вікнами дому та за кіосками. Чому чиновники Оболонського району закривають очі на це свавілля??? "Кришують" кіоски прокурорські міста. Голосували за мера міста, були обіцянки, що кіоски заберуть. Уже другий термін пішов, а кіосків було два ряди, а зараз вже чотири. Наведіть, буль ласка, порядок!

ник

13 червня 2023, 08:15

краще б депутатів..вони там в раді в більшості єкзотичні..

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися