У Києві за 41 мільйон продали завод "Арсенал": що тепер зміниться

В українській столиці за 41 мільйон гривень продали корпус колишнього заводу "Арсенал"

В українській столиці за 41 мільйон гривень було продано корпус колишнього заводу "Арсенал". Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Фонду державного майна України.

Відомо, що йдеться про частину корпусу "Виробничі майстерні", побудованому в 1850-51 роках, площею 350 квадратних метрів.

Приміщення було покинуто і вже давно не використовувалося для виробництва. Навколо нього розташувалися бізнес-центр та інші об'єкти, які пройшли реновацію за рахунок приватних власників.

Внаслідок торгів за лот запропонували 41 мільйон гривень. Переможець має 20 робочих днів на оплату, повідомили у Фонді державного майна України.

Наголошується, що проданий об'єкт є частиною нежитлових приміщень корпусу №1 та не має окремого входу. Тому прохід до нього здійснюється через інші приміщення, що належать на праві приватної власності ТОВ "Фін Експерт Проджект".

Сам корпус проданої будівлі є пам'яткою архітектури національного значення і не знаходиться в Переліку пам'яток культурної спадщини, що не підлягають приватизації.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися