У Київській області очікується різка зміна погоди: прогноз синоптиків

На території Київської області 14 червня очікується різка зміна та покращення погодних умов – синоптики дали прогноз на сьогоднішній день

На території Київської області 14 червня очікується різка зміна та покращення погодних умов – синоптики дали прогноз на сьогодні. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Українського гідрометцентру.

За словами синоптиків, 14 червня на Київщині очікується мінлива хмарність, опадів не передбачається. Вітер північно-східний – 5-10 м/с.

Температура по області складатиме 19-24°С. У Києві – 22-24°С. Тож погода буде досить комфортною.

Нагадаємо, що у Броварах на території Київської області для будівництва нового житлового комплексу забудовник зріже 3306 дерев та 222 кущі на ділянці по вулиці Київській, 225. Про це стало відомо з матеріалу, опублікованого на порталі Нерухомi, який досліджує нерухомість.

В акті обстеження зелених насаджень зазначено, що всі дерева та чагарники перебувають у задовільному стані. Серед них понад 3,3 тис. дерев різного віку, найбільше – 1010 зріжуть кленів горнистих та 528 беріз. За словами міських чиновників, усі дерева – самосіяні.

Відомо, що за знищення дерев компанія "ДСК-Партнер" заплатить місту майже 12,5 млн. гривень, а за кущі понад 800 тисяч.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися