На Київщині тисячі людей залишаться без світла: адреси та графік

У Боярській громаді на території Київської області 14 червня заплановано масштабні відключення електроенергії за низкою адрес

У Боярській громаді на території Київської області 14 червня заплановано масштабні відключення електроенергії за низкою адрес — причиною стане проведення ремонтних робіт компанією ДТЕК. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба громади.

Світла не буде за наступними адресами:

14.06.2023 з 08:00 до 20:00 — Боярка: Зелена, Гоголя, Хрещатик, Академіка Вернадського, Романа Шухевича, Б.Хмельницького, Житомирський, Лісова, Кібенко, О. Ткаченка пров., Молодіжна, Шкільна, Таращанська, Романа , Затишний, Перемоги пл., Симона Петя Базарний, Заводська, Білогородська, Білогородський глухий кут, В.Починка, Василя Стуса, Вербна, Віталія Королюка, Є.Коновальця, Залізнична, Калинова, Кримський, Миру, Надії, Партизанська, Петра , Сім'ї Костяковських, Садовий, , Сумський, Хрещатик

Тарасівка: Зоряна, Залізнична, Механізаторів, Героїв Маріуполя. Жорнівка: Лесі Українки

14.06.2023 з 09:00 до 19:00 - Малютянка: Танкістів, Ботанічна, Гоголя, Лісова, Ювілейна, Європейська, Перемоги, Пимоненко, Молодіжна, Виноградова, Травнева, Декоративна, Руслана Тищенко, Оленівська, Амо. , Зелена, Ювілейна, .Хмельницького, Шевченка.

Нагадаємо, що в Дарницькому районі української столиці на кілька тижнів відключать газ для мешканців мікрорайону Бортничі — обмеження пов'язані із проведенням планових робіт із модернізації мереж. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою компанії "Київгаз".

За словами газовиків, роботи розпочнуться з 12 червня – вони будуть проводитись до 5 липня. Водночас, терміни можуть бути скорочені, якщо у фахівців буде безперешкодний доступ до всіх газифікованих приміщень. Для зручності споживачів на території житлового масиву працюватиме тимчасовий центр обслуговування.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися