Останній дзвінок у школах Києва: у КМДА розкрили точну дату та деталі

У Київській міській державній адміністрації назвали точну дату та розкрили деталі останнього дзвоника у школах української столиці

У Київській міській державній адміністрації назвали точну дату та розкрили деталі останнього дзвоника у школах української столиці. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської міської державної адміністрації.

За словами чиновників, 15-16 червня у 420 школах Києва прозвучить останній дзвінок Єдиних рекомендацій, крім заходів безпеки, навчальним закладам не надавали, тому кожна школа окремо вибиратиме зручний та безпечний формат випускних.

"Свято останнього дзвоника вже другий рік поспіль проходитиме в умовах широкомасштабної війни, яку Росія розв'язала проти України. Саме тому головною умовою цього свята стане підвищена безпека", - заявили в КМДА.

Цього року через загрозу блекауту зимові канікули продовжили до 27 січня, тому офлайн навчання у школах Києва завершиться 16 червня. 2023 року лише з 9 та 11 класів випускається майже 50 тисяч школярів.

Нагадаємо, що у Київській обласній військовій адміністрації розповіли, скільки укриттів є у школах на території регіону.

86% шкіл та садів мають укриття – всього облаштували вже 1085 притулків – такі навчальні заклади можуть працювати у очному чи змішаному форматі.

Нещодавно в Обухівській громаді завершили обладнання ще одного дитячого садка. Тут зробили капітальний ремонт підвального приміщення, облаштували вентиляцію та освітлення. У сховищі також розмістили генератори, Wi-fi, зручні меблі, запаси технічної та питної води, сухі пайки, медикаменти.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися