У центрі Києва повністю перекриють рух транспорту: подробиці

У центральній частині української столиці 16 червня очікується перекриття руху транспорту

У центральній частині української столиці 16 червня очікується перекриття руху транспорту – причиною стане проведення заходів. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Патрульної поліції Києва на її ресурсах у соціальних мережах.

За словами правоохоронців, 16 червня у зв'язку з проведенням заходів протягом дня буде обмежено рух для транспортних засобів центральними вулицями Києва.

Про поновлення руху повідомлять додатково. Водіїв закликали з розумінням поставитися до організацій та заздалегідь планувати свої маршрути.

Нагадаємо, що державна компанія "Укрзалізниця" кардинально змінила рух поїздів з української столиці - йдеться про запровадження нових зупинок на маршрутах. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою УЗ.

За словами залізничників, нові зупинки призначаються для вивчення пасажиропотоку окремими станціями.

Зокрема, нові зупинки призначать для поїздів №95/96 Київ – Рахів – маршрут отримає зупинку на станції Бердичів із 10 червня, а також новопризначений поїзд №248/247 Одеса – Київ, який з 2 липня отримає зупинку на станції Врадіївка.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися