"Укрзалізниця" запустила унікальну електричку на Київщині (Фото)

На території Київської області державна компанія "Укрзалізниця" запустила курсування новітньої електрички між українською столицею та Білою Церквою

На території Київської області державна компанія "Укрзалізниця" запустила курсування новітньої електрички між українською столицею та Білою Церквою. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою компанії на її ресурсах.

За словами залізничників, йдеться про капітально відремонтований на власних потужностях залізниці приміський електропоїзд ЕД9М: він курсуватиме маршрутом Київ — Роток. Оновлений електропоїзд поїхав цим маршрутом уже напередодні.

Потяг №7037 відправлятиметься з Києва о 17.41 та прибуватиме на станцію Роток о 19.42. У зворотному напрямку вирушатиме о 6:14 та прибуватиме до Києва о 8:05. Зупинки поїзда передбачені на станціях Караваєві Дачі, Київ-Волинський, Вишневе, Боярка, Фастів (1 та 2), Устинівка та Біла Церква.

Як зазначає перевізник, після капітального ремонту цей потяг, виготовлений ще у 2008 році, став інклюзивним – як і всі відновлені приміські потяги залізниці.

Нагадаємо, що державна компанія "Укрзалізниця" кардинально змінила рух поїздів з української столиці - йдеться про запровадження нових зупинок на маршрутах. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою УЗ.

За словами залізничників, нові зупинки призначаються для вивчення пасажиропотоку окремими станціями.

Зокрема, нові зупинки призначать для поїздів №95/96 Київ – Рахів – маршрут отримає зупинку на станції Бердичів із 10 червня, а також новопризначений поїзд №248/247 Одеса – Київ, який з 2 липня отримає зупинку на станції Врадіївка.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися