У Києві на Дарниці роблять важливий капітальний ремонт: деталі (фото)

У Дарницькому районі української столиці йдуть роботи з важливого капітального ремонту

У Дарницькому районі української столиці тривають роботи щодо важливого капітального ремонту загальноосвітньої школи №127 на вулиці Ялтинська. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба Дарницької районної державної адміністрації.

За словами чиновників, основний корпус закладу було збудовано ще 1936 року. Ремонтні роботи було розпочато ще 2021 року із залученням державної субвенції.

У РДА запевнили, що роботи виконуються згідно з графіком і до 1 вересня поточного року будуть завершені.

Нагадаємо, що у Деснянському районі української столиці на території житлового масиву Троєщина проведуть важливий ремонт – йдеться про заміну даху школи №275 імені Володимира Кравчука. Про це стало відомо з відповідного тендеру, опублікованого в системі державних закупівель Prozorro.

Відомо, що 11 червня школа І-ІІІ ступенів №275 імені Кравчука Володимира Деснянського району опублікувала оголошення про намір провести капітальний ремонт покрівлі.

Відповідно до оголошення, приміщення школи знаходиться за адресою просп. Червоної Калини, 3Г (просп. Володимира Маяковського). Підрядник має намір затвердити на аукціоні 20 червня. За його послуги керівництво школи готується сплатити 2 млн. гривень. Закінчити ремонт даху шкода планує до кінця жовтня.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Микола

16 червня 2023, 11:38

Слава Украине !!! Бороды у ,,, кадыровцев ,,, Наверное нет средств для Бритья , притом в бороде могут жить всякие насекомые ???

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися