На дорогах Києва підвищили безпеку руху (ФОТО)

На 198 вулицях столиці поновили дорожню розмітку

У Києві продовжуються роботи з поновлення дорожньої розмітки. Загалом з початку дорожнього сезону було поновлено розмітку на 198 вулицях. Про це повідомляє Київська міська державна адміністрація, передають "Коментарі".

Згідно з інформацією від КК "Київавтодор", розмітку на 100% магістральних автошляхах вже успішно поновлено. В даний час дорожники зайняті поновленням розмітки на вулицях місцевого значення. 

Днями завершилися роботи з нанесення розмітки на таких вулицях, як Підвисоцького, Січових Стрільців, Огієнка, Дніпровський узвіз, Кільцева дорога та інших.

Особливу увагу дорожня служба приділяє поновленню розмітки на пішохідних переходах, велосмугах та велопереїздах. Зокрема, така розмітка була поновлена на проспекті Миколи Бажана, вулиці Олеся Гончара, вулиці Коцюбинського, вулиці Великій Житомирській.

Нагадуємо, що в Києві на вулиці Щусєва в Шевченківському районі з'явилася нова смуга для громадського транспорту. Нова смуга, яка простягається на 2,4 км у обох напрямках, дозволить пришвидшити рух громадського транспорту та сприятиме уникненню транспортних заторів. Ця смуга також доступна для безперешкодного руху велосипедистів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


КИЕВЛЯНИН

17 червня 2023, 11:38

ЭТО НЕ ДОСТИЖЕНИЕ!!!!! А РУТИННАЯ ОБЯЗАННОСТЬ ДОРОЖНЫХ СЛУЖБ!!!!!!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися