У Київській області відкрили рух новим мостом (ВІДЕО)

Відкрито рух мостом через річку Ірпінь

У Київській області відновлено міст через річку Ірпінь. Про це повідомляє Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України, передають "Коментарі".

На дорозі Київ – Фастів – Біла Церква – Тараща – Звенигородка відкрили міст через річку Ірпінь, що відновило пряме сполучення між Фастовом та Києвом. Зведення об'єкту довелося розпочати фактично з нуля, оскільки під час бойових дій на Київщині в березні 2022 року 50-метровий міст був зруйнований.

Зруйновані конструкції мосту були розібрані, а на їхньому місці були зведені нові. Зараз міст має дві смуги руху, нові тротуари та огорожу. 

Міністерство разом з Державним агентством відновлення та розвитку інфраструктури України успішно відбудували вже третій міст на території Київської області. Через російську військову агресію в області було зруйновано 24 мости. Поки на цих мостах тривають ремонтні роботи, використовуються тимчасові переправи та об'їзди.

Нагадуємо, що в Києві через проведення ремонтних робіт на кілька місяців перекрили рух транспорту на Дегтярівському шляхопроводі. На Дегтярівському мості проїзд для транспорту закрито із 13 червня до 30 листопада. На споруді проведуть масштабну реконструкцію в рамках капітального ремонту естакади.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися