У Київській області масштабно відключать воду: список адрес та графік

У Тетіїв на території Київської області заплановано масштабне відключення водопостачання

У Тетіїв на території Київської області заплановано масштабне відключення водопостачання — обмеження торкнуться мешканців мікрорайону Дзержинський. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, яке опублікував голова Тетіївської міської територіальної громади Богдан Балагура.

За його словами, в одопостачання не буде з технічних причин. Його поновлять, коли наповняться резервуари. Зазначається, що мешканців просять обмежити полив городів у денний час, оскільки резервуари не встигають наповнитися водою.

"Поливайте городи вночі, коли попит на воду менший, таким чином ви не залишатимете інших мешканців громади без води", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що в Дарницькому районі української столиці на кілька тижнів відключать газ для мешканців мікрорайону Бортничі — обмеження пов'язані із проведенням планових робіт із модернізації мереж. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою компанії "Київгаз".

За словами газовиків, роботи розпочнуться з 12 червня – вони будуть проводитись до 5 липня. Водночас, терміни можуть бути скорочені, якщо у фахівців буде безперешкодний доступ до всіх газифікованих приміщень.

Для зручності споживачів на території житлового масиву працюватиме тимчасовий центр обслуговування.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Віктор

19 червня 2023, 09:11

Дмитро, що воно таке "масштабно"? Масштаб знаю - відношення розмірів об'єкта до інших номінальних значень. То як розуміти оце "масштабно"?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися