На Київщині очікується дуже сильна спека: прогноз синоптиків

В українській столиці та на території Київської області 19 червня очікується сильна спека — синоптики дали прогноз погоди на сьогодні

В українській столиці та на території Київської області 19 червня очікується сильна спека — синоптики дали прогноз погоди на сьогодні. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Українського гідрометцентру.

За словами синоптиків, у Київській області 19 червня спостерігатиметься невелика хмарність, опадів не передбачається. Вітер південно-східний – 5-10 м/с.

Температура по області складатиме 25-30°С. У Києві очікується 27-29°С.

Нагадаємо, що в Дарницькому районі української столиці на кілька тижнів відключать газ для мешканців мікрорайону Бортничі — обмеження пов'язані із проведенням планових робіт із модернізації мереж. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою компанії "Київгаз".

За словами газовиків, роботи розпочнуться з 12 червня – вони будуть проводитись до 5 липня. Водночас, терміни можуть бути скорочені, якщо у фахівців буде безперешкодний доступ до всіх газифікованих приміщень.

Для зручності споживачів на території житлового масиву працюватиме тимчасовий центр обслуговування.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися